درگذشت دکتر اعتصامی دانش آموخته دانشکده و معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه را تسلیت می گوییم.
تسلیت درگذشت دکتر اعتصامی دانش آموخته دانشکده و معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه + اعلام مراسم تشییع و ختم

ضمن عرض تسلیت درگذشت جانباز سرافراز دفاع مقدس و دانش آموخته دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد، آقای دکتر منصور اعتصامی، به اطلاع کلیه عزیزان میرساند مراسم تشییع آن عزیز روز چهارشنبه 14-4-96 ساعت 8:30صبح از مسجد دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار خواهد شد.

انا لله و انا الیه راجعون

ضمن عرض تسلیت درگذشت آقای دکتر منصور اعتصامی، دانش آموخته دانشکده و معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه، مراسم تشییع  آن مرحوم چهارشنبه 14-4-96 ساعت 8:30 صبح از مسجد دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار خواهد شد.

مجلس ترحیم: جمعه 16/4/96 - مسجد دانشگاه امام صادق علیه السلام از ساعت 18 لغایت  19:30

مجلس یادبود: شنبه 17/4/1396-  مسجد صاحب الزمان (عج) واقع در خیابان آزادی جنب وزارت کار - از ساعت 14:30 تا 16

دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام

تسلیت روابط عمومی دانشگاه