تقدیر از مقالات و پایان نامه های برگزیده دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد
در چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی:

مراسم اختتامیه چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی روز 29 بهمن 1396 در محل سالن همایش‌های بین‌المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و از مقالات و پایان نامه های برگزیده دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد در این همایش تقدیر شد.

مراسم اختتامیه چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی روز 29 بهمن 1396 در محل سالن همایش‌های بین‌المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم از پایان‌نامه‌ها و مقالات برگزیده تقدیر به عمل آمد و به هریک از منتخبین سکه طلای بهار آزادی و کالای نفیس ایرانی اهدا گردید. در این همایش از پنج پایان نامه و مقاله دانشجویان رشته معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام نیز تقدیر به عمل آمد. آثار برتر متعلق به دانش آموختگان و دانشجویان دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد، پس از آرای کمیته علمی شامل آقایان دکتر دژپسند؛ دکتر پورابراهیمی؛ دکتر عیوضلو؛ دکتر نصیری اقدم و دکتر خاندوزی به قرار زیر است:

لیست مقالات برتر چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی

مقالات برتر

1. علی اکبر کریمی(دانش آموخته دانشکده)
  2. محمد عظیم زاده آرانی (دانش آموخته دانشکده)
  3. محمد عندلیب (دانشجوی دکتری دانشکده)

عناوین پایان نامه های برتر

لیست پایان نامه های برتر چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی

1- یاسر سلیمانی

عنوان اثر ارسالی:تحلیل مقایسه‌ای مدل‌های مفهومی تاب‌آوری اقتصادی در عرصه اجتماعی و ارائه یک مدل بر اساس اندیشه‌های مقام معظم رهبری

2- سعید سید حسین زاده یزدی

عنوان اثر ارسالی:سیره پیامبر (ص) در مقابله با تهدیدهای اقتصادی با بهره‌گیری از روش تحلیل داده بنیاد