انجمن علمی دانشجویی مدیریت قراردادهای بین المللی نفت وگاز

آشنایی با انجمن علمی دانشجویی مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز

مقدمه:

اهمیت صنعت نفت و گاز برای کشور بر کسی پوشیده نیست تا حدی که برخی صنعت نفت را تکیه‌ گاه اقتصاد مقاومتی می­‌دانند و مدیریت مناسب منابع نفتی را مهم ­ترین اولویت اقتصادی کشور تلقی می­کنند. راه ­اندازی رشته­ های جدید مرتبط با نفت و گاز که با نگاهی غیرفنی به مسائل حقوقی، اقتصادی و مدیریتی آن می­پردازد یکی از گام­ های اساسی در راستای استفاده هر چه بیشتر و بهتر از این منبع خدادادی است. دانشگاه امام صادق علیه­‌السلام که از متقدمین تاسیس این رشته­‌ها به ویژه مدیریت قراردادهای بین­‌المللی نفت و گاز بوده است هم­ اکنون در کشور به عنوان یکی از قطب­ های علمی این رشته محسوب می­شود. ظرفیت فراوان دانش‌ ­آموختگان و دانشجویان دوره دکتری این رشته در حال حاضر و علاقه­ مندی روزافزون دانشجویان مقاطع پایین­ تر جهت ورود و ادامه تحصیل در این رشته، این ضرورت را ایجاد می­کند که برنامه­‌ ریزی منسجم­ تری در جهت بهبود محتوایی رشته و استفاده از فرصت­ های آموزشی- پژوهشی غیررسمی صورت گیرد. راه ­اندازی انجمن علمی- دانشجویی رشته مدیریت قراردادهای بین‌­المللی نفت و گاز یکی از برنامه­‌ هایی است که می­تواند مورد توجه قرار گیرد. پیش­ نویس حاضر، طرح راه ­انداری این انجمن و هدف گذاری­ اولیه آن را ارائه کرده است.

اهداف انجمن:

یه طور کلی می­توان این اهداف را در چند دسته زیر طبقه ­بندی کرد:

· اهداف آموزشی:

o برگزاری کلاس­ها و دوره­‌های آموزشی.

o طراحی بازدیدهای علمی- تخصصی.

o و … .

· اهداف پژوهشی:

o راه­‌اندازی نشریه علمی- ترویجی «مطالعات سیاستی نفت و گاز».

o تقویت توان پژوهشی دانشجویان و کمک به ارتقای سطح پایان­‌نامه‌­ها و رسالات.

o شکل­‌گیری گروه­ های مطالعاتی تخصصی در حوزه‌­های نفت و گاز٫

o و … .

دبیر انجمن:

دبیر اولین دوره انجمن علمی- دانشجویی مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز، آقای محمد نوروزی دانشجوی ورودی ۱۳۹۰ دوره دکتری رشته مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز دانشگاه امام صادق علیه السلام است. ایشان علاوه بر تالیفات متعدد در این زمینه، عضو مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام و مسئول راه اندازی هسته مطالعات انرژی این مرکز و مدیر گروه انرژی دفتر مطالعات صنعت این دانشگاه هستند. مدیریت وب سایت مطالعات سیاستی نفت و گاز به نشانی www.icmstudy.ir نیز بر عهده ایشان است.

دبیر انجمن علمی‌دانشجویی مدیریت قراردادهای نفت و گاز

آدرس وب سایت انجمن:

Ogca.isu.ac.ir

آشنایی با وب سایت مطالعات سیاستی نفت و گاز

www.Icmstudy.ir

وب سایت تخصصی مطالعات سیاستی نفت و گاز به منظور توسعه مفاهیم مدیریت قراردادهای نفت و گاز، اقتصاد نفت و گاز، حقوق نفت و گاز و سیاستگذاری نفت و گاز راه اندازی شده است. نسخه ابتدایی این وب سایت به صورت آزمایشی بیش از دو سال فعالیت کرد که با استقبال خوب علاقمندان مواجه شد. نسخه جدید با ظاهری متقاوت و با قالبی جذاب تر در تیر ماه ۱۳۹۳ رونمایی شده است.

مدیر اصلی وب سایت www.icmstudy.ir آقای محمد نوروزی دانشجوی دکتری مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز دانشگاه امام صادق ورودی سال ۱۳۹۰ است که هم اکنون در حال نگارش رساله است این وب سایت پیش از این به عنوان بهترین وب سایت دانشگاه امام صادق علیه السلام در هفته پ‍ژوهش برگزیده شده بود و هم اکنون مخاطبان بسیاری دارد.

در این وب سایت که رویکرد سیاستگذاری انرژی با تاکید بر صنعت نفت و گاز دارد به مسائل مختلف اقتصادی، حقوقی و مدیریتی در حوزه نفت و گاز پرداخته شده است.