انجمن علمی دانشجویی اقتصاد نفت و گاز

برنامه انجمن علمی اقصاد نفت و گاز تا انتهای ترم اول سال تحصیلی 94-95

•   سخنرانی عمومی:
  1. برگزاری جلسه عمومی با موضوع معرفی رشته ،اهمیت و فرصتهای پیش رو
  2. سخنرانی علمی با موضوع معرفی و نقد قراردادهای جدید نفتی ایران(IPC)
  3. بررسی ظرفیتها و فرصتهای توافق هسته ای ایران(برجام) در توسعه بخش نفت و گاز ایران
  4. بررسی ابعاد اقتصاد سیاسی نفت در ایران

•  سخنرانی تخصصی( مختص اعضاء رشته):
  1. بررسی و تشریح مسائل و چاشهای پیشروی توسعه فاز های پارس جنوبی و آخرین وضعیت آنها- سخنران مهندس رستم قاسمی
  2. قراردادهای توسعه ای در پارس جنوبی و خلع های قانونی آن در توسعه فازهای پارس جنوبی
  3. بررسی حضور شرکتهای چند ملیتی در صنعت نفت در دوران پسا تحریم و اثرات آن در توسعه نفت و گاز ایران

•  بازدید علمی
  1. بازدید دو روزه از منطقه ویژه اقتصاد پارس جنوبی و عسلویه(مختص دانشجویان دکتری اقتصاد نفت و گاز و رشته مدیریت قراردادها ورودی 93)[1]

•  گروه های مطالعاتی
  1. یکی از مهم ترین اهداف تشکیل گروه های مطالعاتی تخصصی در حوزه مسائل اقتصاد نفت و گاز بوده که باید به فراخور افراد و موضوعات این گروه ها تشکیل شده و برنامه مطالعاتی و تحقیقاتی آنها تدوین شود. در حال حاضر اعضاء اصلی انجمن گروه مطالعاتی تشکیل داده و با راهنمایی دکتر درخشان در حوزه مسائل مربوط به پارس جنوبی مطالعه و پژوهش انجام می دهند.

•  گارگاه های آموزشی

این انجمن قصد دارد با همکاری سایر دفترهای دانشکده مانند دفتر مدل سازی به طراحی کارگاه های آموزشی تخصصی در حوزه اقتصاد نفت و گاز برای مخاطبین عام و خاص بپردازد. امید است تا انتهای ترم تحصیلی جاری طراحی این کارگاه ها با مشورت با اساتید محترم به اتمام برسد.

با تشکر

دبیر انجمن علمی اقتصاد نفت و گاز

یاسین فروغی زاده

[1] هماهنگی های لازم برای این برنامه انجام شده است.